Події

Рибалки з Бердянська ймовірно затримані російськими прикордонниками і знаходяться в Краснодарському краї

Двоє рибалок з Бердянська (Запорізька область), зниклих в Азовському морі минулої доби, ймовірно затримані прикордонниками Російської Федерації і знаходяться в м.Ейськ Краснодарського краю.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ГУ ДСНС у Запорізькій області, 11 травня о 18:26 до чергової частини Бердянського відділу Нацполіції зателефонувала дружина одного з двох рибалок, які 10 травня вийшли в Азовське море на катері і не повернулися.

Жінка повідомила поліції, що отримала дзвінок від прикордонної служби Російської Федерації про затримання її чоловіка та його товариша, і що зараз вони знаходяться в м.Ейськ Краснодарського краю РФ.

Рятувальники ДСНС Запорізької області припинили пошукову операцію.

Як повідомлялося, 11 травня в акваторії Бердянська (Запорізька обл.) рятувальники ДСНС почали пошукову операцію двох місцевих рибалок, які більше доби тому вийшли на катері в Азовське море і не повернулися.

За словами рятувальників, згідно інформації, яка надійшла від місцевого населення, 10 травня о 5:30 ранку двоє рибалок вийшли в Азовське море на катері "Амур" з території бази відпочинку "Іскра", розташованого на Бердянській косі, проте через добу додому не повернулися.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ