Події

СБУ розгляне звернення Турчинова щодо внесення до списку санкцій електронних ЗМІ, які транслювали "військовий парад" "ДНР "

Служба безпеки України розгляне звернення секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова щодо трансляції деякими українськими ЗМІ так званого "військового параду" з тимчасово окупованого Донецька і внесе відповідні пропозиції після перевірки.

Як повідомляється на сторінці СБУ у Facebook у четвер, глава спецслужби Василь Грицак відзначає неприпустимість будь-якої пропаганди терористичних організацій, навіть за так званого слушного приводу.

"Ми і надалі протидіятимемо російській інформаційній агресії і нещадно викорінюватимемо все, що з нею пов'язано", - наголосив він.

Як повідомлялося, секретар РНБО О.Турчинов звернувся з офіційним листом до СБУ щодо внесення до списку санкцій українських електронних ЗМІ, що забезпечували пряму трансляцію "військового параду" так званої "ДНР" з окупованого Донецька.

Він наголосив, що тиражування такої інформації є одним з пріоритетів гібридної війни, яку веде проти України Росія. "А в цьому випадку ми можемо говорити і про цілком конкретні злочини - популяризацію терористичної організації", - додав секретар РНБО.

"Адекватна протидія інформаційній агресії - необхідний і важливий елемент захисту нашої країни. Саме тому я звернувся з офіційним листом до СБУ з розслідування цього злочину і внесення електронних ЗМІ, які забезпечують пряму трансляцію "святкування" окупаційних військ Росії у Донецьку, до списку санкцій", - повідомив О.Турчинов.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ