Події

Ситуація в районі проведення ООС загострюється

 Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил (ООС) загострюється, за минулу добу бойові дії тривали за всією лінією зіткнення.

Як розповів на брифінгу в понеділок у Краматорську перший заступник командувача Об'єднаними силами Валерій Залужний, противник 80 разів порушував Мінські домовленості.

"Швидше за все, з початку операції Об'єднаних сил противник намагається спровокувати наші війська до більш активних дій, показує свою присутність і рішучість. Ми даємо адекватну відповідь. Жодна загублене життя, здоров'я нашого солдата не залишиться без уваги і не минеться безкарно для тих, хто стріляє в наших воїнів", - наголосив він.

Перший заступник командувача уточнив, що за українських воїнів противник обстрілював із забороненого Мінськими домовленостями важкого озброєння, зокрема гармат калібру 152 мм і 122 мм.

Водночас В.Залужний наголосив, що ситуація в районі проведення операції контролюють Об'єднані сили.

"Ситуація повністю контрольована. Частини і підрозділи продовжують виконувати бойові завдання в певних районах. Вони добре навчені та забезпечені усім необхідним", - зазначив він.

За словами В.Залужнного, криміногенна ситуація в районі проведення ООС оцінюється як стабільна.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ