Події

У Балаклії інтенсивність вибухів знизилися, ситуація під контролем

Станом на 7:00 4 травня ситуація в Балаклії контролюється, спостерігається тління 4 окремих осередків, інтенсивність вибухів знизилася, повідомляють в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

"Підрозділи ДСНС заправляють водою чотирьох пожежних танків, які здійснюють гасіння в рамках технічної території. Авіацією ДСНС проводиться гасіння окремих осередків на території арсеналу", - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що органами місцевого самоврядування розгорнуто 7 евакуаційних пунктів, за власним бажанням евакуйовані 246 громадян.

Обмежено рух усіх видів транспорту в 10 км. зоні навколо міста Балаклія. Рух залізничного транспорту на станції "Балаклія" призупинено і введена тимчасова заборона використання повітряного простору в радіусі 30 км.

На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації на чолі з головою Балаклійської районної державної адміністрації.

"До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та евакуації місцевого населення всього залучалося 468 ос. та 120 од. техніки, зокрема від ДСНС - 265 людей особового складу та 67 од. техніки, з них 2 літаки АН-32П і вертоліт Мі-8 з водозливним пристроєм ", - додали в ДСНС.

Як повідомлялося раніше 3 травня 2018 року в місті Балаклія на технічній території військового арсеналу Міністерства оборони виникло займання сухої трави з подальшим одиночними вибухами боєприпасів. Жертв і постраждалих немає.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ