Події

Пашинян має намір продовжувати акції непокори до зміни влади у Вірменії

Лідер протестного руху Вірменії, керівник опозиційної парламентської фракції "Єлк" Нікол Пашинян намір розширювати акції громадянської непокори в країні до зміни влади в країні.

"Зараз всі автодороги, що ведуть до Єревану, закриті. Це безпрецедентно. Наша тактика - збільшити тиск до зміни влади", - сказав Н.Пашинян у середу в ефірі "Радіо Свобода".

За його словами, через тиждень мають відбутися нові вибори прем'єра, у разі провалу яких будуть призначені позачергові вибори.

"Ми готові до будь-яких сценаріїв. Зараз абсолютно не важливо, що відбувається в кабінетах, важливо те, що відбувається тут, на вулиці", - зазначив Н.Пашинян.

У свою чергу президент Вірменії Армен Саркісян висловив співчуття у зв'язку з внутрішньополітичною кризою у країні.

"Вчора парламент Вірменії не зміг обрати прем'єр-міністра. Глибоко шкодую, що політична криза триває, незважаючи на те, що всі заявляють про небезпеку кризи для майбутнього країни", - йдеться в заяві А.Саркісяна.

"Наше увага прикута до дій залучених політичних сил. Закликаємо протягом майбутнього тижня продовжити консультації з пошуку шляхів виходу із кризи, що послужить нашим спільним національним інтересам", - заявив президент Вірменії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ