Події

Омбудсмен виступає за участь громадських активістів та міжнародних донорів у роботі регіональних представництв в Україні

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова виступає за участь громадських активістів та міжнародних донорів у роботі регіональних представництв в Україні, яких, на її переконання, має бути 25.

"На думку уповноваженого, важливим напрямком двостороннього співробітництва (з громадськими організаціями - ІФ) має стати розвиток регіональних представництв уповноваженого як за участю громадських активістів, так і за допомогою міжнародних донорів. За словами Людмили Денісової, таких представництв повинно бути 25, об'єднаних у п'ять напрямів за регіональними особливостями", - повідомила прес-служба омбудсмена за підсумками зустрічі з представниками понад 70 громадських організацій у понеділок.

Вона також висловила готовність співпрацювати в підготовці законодавчих актів про адвокатуру та пенітенціарну систему, про мирні зібрання та розробку цивілізованих військових статутів на захист прав військовослужбовців.

Окрім того, учасники зустрічі торкнулися проблеми захисту прав цивільного населення в зоні проведення АТО.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ