Події

Начальник Генштабу ЗСУ та міністр оборони Литви обговорили питання залучення литовських інструкторів для підготовки українських військових

Начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко та міністр національної оборони Литви Раймундас Каробліс на зустрічі в Києві обговорили питання продовження військової співпраці між двома країнами.

"На зустрічі обговорювалися питання продовження військової співпраці, зокрема залучення інструкторів ЗС Литви для підготовки українських військовослужбовців за программою "Багатонаціональній тренувальній місії - Україна"(Joint Multinational Training Group - Ukraine, JMTG-U), у сфері військової освіти тощо" , - йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ на сторінці у Facebook у понеділок.

Сторони також обмінялися думками щодо актуальних питань регіональної безпеки і перспектив розвитку двосторонніх відносин між Україною та Литвою в оборонній сфері, обговорили ситуацію на сході України.

В.Муженко подякував уряду і народу Литви за організаційну та матеріальну допомогу, яку Україна отримала від литовських партнерів під час протистояння російській агресії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ