Події

Нечисленний мітинг в підтримку Н.Савченко проходить на Майдані в центрі Києва

У центрі Києва в полудень неділі походить акція на підтримку арештованого позафракційного народного депутата Надії Савченко, яка підозрюється в підготовці держперевороту в Україні.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", біля стели Незалежності зібралися до двох десятків людей, які тримають в руках плакати з написами "Свободу Савченко" та "Надія є".

Учасники акції закликають інших людей виступити на підтримку Н.Савченко, а також підкреслюють її заслуги перед Вітчизною. Періодично вони скандують: "Волю Савченко".

Водночас біля підніжжя стели близько десятка людей похилого віку з державним прапором України проводять свою акцію під символічною назвою "Революція не закінчилася". Учасники цієї акції, по черзі виступаючи зі сходинок до стелі, наголошують на необхідності зміни влади в Україні, а також відзначають, що революційні процеси в державі з завершенням Революції Гідності не закінчилися.

Обидві акції проходять мирно і значного інтересу у людей,що прогулюються центральними вулицями міста, не викликають. Скупчень правоохоронців у безпосередній близькості від проведених акцій також не спостерігається.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ