Події

Демонстранти в Єревані заблокували проїзд кортежу міністра оборони, служба охорони застосувала силу

Прихильники опозиціонера Нікола Пашиняна, протестуючі проти призначення колишнього президента Вірменії Сержа Саргсяна прем'єром, увечері в п'ятницю оточили і заблокували проїзд машини міністра оборони Вірменії Вігена Саркісяна і автомобілів супроводу.

У міністерстві повідомили, що ввечері в п'ятницю на одному з перехресть Єревана демонстранти, "серед яких були очевидні провокатори, неповнолітні, заблокували автомобіль міністра оборони".

"Вони також ігнорували заклики співробітників безпеки розблокувати шлях, завдали ударів по автомобілях супроводу, а один з демонстрантів у масці спробував відкрити двері автомобіля міністра. У такій ситуації службі безпеки не залишалося нічого, як силою відкрити шлях для руху автомобілів", - повідомили в Міноборони.

У своїй заяві Міноборони зазначає, що глава відомства є членом Ради національної безпеки і особою, що підпадає під державну охорону, отже, "штучне перешкоджання його пересування недозволено".

Відомство заявляє, що виражає стурбованість у зв'язку з інцидентом і закликає не перешкоджати пересуванню автомобілів відомства, що забезпечує безпеку Вірменії та її народу.

"Це істотно може поставити під загрозу хід роботи підрозділів, що забезпечують діяльність армії", - наголошується в заяві.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ