Події

"Месники: війна нескінченності" може встановити рекорд зі зборів у перший уїк-енд

Нова кінокартина за мотивами всесвіту Marvel "Месники: війна нескінченності" може перевершити показник "Зоряних воєн: пробудження сили" за касовими зборами в Північній Америці в перші вихідні після прем'єри, пише Dow Jones із посиланням на опитування серед відвідувачів кінотеатрів.

Рекорд "Зоряних війн" у 2015 році становить $248 млн.

Третій фільм про команду супергероїв "Месники" вийде у кінотеатрах США 23 квітня, проте на прем'єрні покази вже продано квитків на загальну суму понад $50 млн. Тепер багато кінотеатрів вводять додаткові сеанси, зокрема вночі в день прем'єри.

Крім того, 45% респондентів назвали цю картину найбільш очікуваною серед х релізів проти 33% у "Пробудження сили".

Творці "Месників" також сподіваються на успіх останнього фільму Marvel, "Чорна пантера". Картина зібрала $675 млн в Америці і $1,3 млрд у світі, а її головний герой з'явиться в новому фільмі.

Додатковим плюсом буде факт, що до 15 травня, коли в прокат вийде другий "Дедпул", на кіноекранах не очікується гучних прем'єр.

Водночас рекорд за світовими зборами в перший уїк-енд "Месників" побити, швидше за все, не вдасться, оскільки в Китаї, другому за величиною кіноринку світу, фільм покажуть лише з 11 травня, а в Росії, яка посідає дев'яте місце, прокат розпочнеться 3 травня.

Зазначається, що і "Зоряні війни", і "Месники" зняла компанія Walt Disney Co.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ