Події

Водію "Mazda" - винуватцю ДТП у Кривому Розі, повідомили про підозру

Правоохоронці вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину водієві автомобіля "Mazda", який є одним з учасників ДПТ в Кривому Розі (Дніпропетровська обл.), у результаті якого загинуло вісім осіб і ще 21 отримали травми різного ступеня тяжкості.

"Чоловік затриманий в порядку ст.208 КПК. У зв'язку з погіршенням стану здоров'я затриманого він перебуває під конвоєм в одній з лікарень Кривого Рогу. Найближчим часом підозрюваний буде доставлений до суду для обрання йому запобіжного заходу", - повідомляє в середу вранці прес-служба ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

Як повідомлялося, о 5:55 вівторка у м. Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів і вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутне таксі "Мерседес Спринтер" і легковий автомобіль "Mazda 6".

За даними місцевих ЗМІ, автобус прямував по працівників одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну. "Маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу на Соцмісто. У цей час на вулиці Героїв АТО на миготливий жовтий сигнал світлофора перехрестя проїжджав легковик Mazda, який протаранив громадський транспорт. "Бусик" відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса "АрселорМіттал", - повідомляє сайт 1tv.kr.ua.

У поліції раніше інформували, що на місці ДТП працюють слідчі слідчого управління ГУНП у Дніпропетровській області. "За фактом резонансного ДТП у м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.286 КК", - поінформували в правоохоронному відомстві.

Ч.3 ст.286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, - якщо вони спричинили загибель кількох осіб, - караються позбавленням волі терміном від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ