Події

Кількість травмованих у масовій ДТП у Кривому Розі збільшилася до 21 людини

Унаслідок ДТП у м. Кривий Ріг загинули вісім людей і 21 особа постраждала, повідомляє ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.

Як повідомляє у вівторок прес-служба ДСНС, повідомлення про ДТП на проспекті Металургів та вул. Героїв АТО міста Кривий Ріг надійшло до служби порятунку 17 квітня о 5:45.

"За попередніми даними, внаслідок зіткнення легкового автомобіля, пасажирського автобуса та маршрутного таксі загинуло 8 осіб і постраждала 21 людина. На момент зіткнення в легковому автомобілі перебувало дві особи, в пасажирському автобусі було три людини та в маршрутному таксі орієнтовно перебували 25 осіб", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання вилучили тіла трьох загиблих людей з понівечених транспортних засобів та врятували водія маршрутного таксі.

Усіх постраждалих направлено до лікарень міста Кривій Ріг. Тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу.

Співробітники поліції проводять слідчі дії.

Водночас у Головному управлінні Нацполіції України в Дніпропетровській області повідомили, що станом на 11:25 уже встановлено особи частини загиблих у ДТП.

"Поліція встановила особи шести загиблих у ДТП у Кривому Розі людей", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті обласного главку поліції.

Раніше цього дня Нацполіція України в Дніпропетровській області повідомила, що внаслідок ДТП у вівторок уранці в Кривому Розі (Дніпропетровська обл.) загинули 8 і постраждали понад 18 осіб.

"Понад 18 постраждалих доставлені до лікарні, серед них 4 перебувають у вкрай важкому стані", - йдеться в оновленому повідомленні, розміщеному на сторінці обласного главку поліції в соцмережі Facebook у вівторок уранці.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ