Події

У Маріуполі четверо чоловіків на автомобілі обстріляли перехожого з пневматичного пістолета

 У Маріуполі троє братів та їхній друг на автомобілі BMW відкрили стрілянину по перехожому з пневматичного пістолета, повідомила патрульна поліція Донецької області.

"До поліції звернувся мешканець Лівобережного району, який повідомив, що четверо невідомих на автомобілі BMW відкрили по ньому стрільбу з пневматичного пістолета, після чого поїхали в сторону аптеки. Після прибуття наряду патрульної поліції громадянина на місці вже не було, проте інспектори отримали детальний опис зловмисників та автомобіля, тому поїхали відпрацьовувати прилеглу територію", - повідомляє у вівторок патрульна поліція Донецької області на сторінці в соцмережі Fadebook.

На вул. Київській поліцейські помітили та зупинили зазначений автомобіль. Усередині перебували три брати 32-х, 29-ти і 23-х років, а також їхній друг 33-х років.

"Під час поверхневої перевірки ніяких підозрілих речей у громадян виявлено не було, проте виникла підозра, що в автомобілі може бути зброя", - повідомили в поліції

На місце викликали слідчих і при понятих здійснили перевірку автомобіля. У салоні правоохоронці знайшли та вилучили кулі від пневматичного пістолета.

Для подальшого з'ясування всіх обставин компанію доставили до Лівобережного відділу поліції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ