Події

Конфлікт на вул. Обухівській у Києві переріс у стрілянину, постраждали двоє людей

У Києві на вулиці Обухівській у понеділок між кількома чоловіками стався конфлікт зі стріляниною, постраждали двоє людей, одного з них госпіталізували.

Як повідомив відділ комунікації поліції Києва, на спецлінію 102 надійшла інформація про те, що в будинку на вул. Обухівській чути постріли. Правоохоронці, прибувши на місце, з’ясували, що між чоловіками виник конфлікт, у розпал якого пролунало кілька пострілів. У результаті постраждали дві людини: одну з них доправили до лікарні, іншу не госпіталізували.

Учасників конфлікту для з'ясування обставин і причин інциденту доставляють до управління поліції. На місці події проводяться всі необхідні слідчі дії, інформують у відділі комунікації.

Інформацію про подію внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Святошинського управління поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Раніше на сторінці добровольчого батальйону ОУН у Facebook повідомлялося про конфлікт у гуртожитку на вул. Обухівській, 60, зокрема про побиття добровольця ОУН, а також про те, що "розпочалася стрілянина".

За інформацією народного депутата України Ігоря Луценка, який прибув на місце події, цей гуртожиток для переселенців і учасників бойових дій, який уранці "взяли штурмом тітушки, застосували вогнепальну зброю".

І.Луценко додав, що цей будинок "державні чиновники продали за ціною 120 доларів за квадратний (метр)", і новий власник "туди заходить такими методами".

За даними ЗМІ, гуртожиток для переселенців є одним із предметів конфлікту між лідером добровольчого руху "ОУН" Миколою Коханівським і колишнім членом "Правого сектора" Русланом Качмалою.

Наприкінці жовтня 2017 року в цій будівлі виникла пожежа.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ