Події

Учасники бійки з африканськими студентами в Тбілісі помирилися за футбольним матчем і застіллям

Інцидент, що стався минулої неділі в Тбілісі на спортмайданчику на вулиці Беліашвілі, під час якого місцеві жителі влаштували бійку зі студентами з країн Африки, вичерпаний кілька годин тому товариським футбольним матчем між учасниками зіткнення.

У футбольному матчі, що завершився нічиєю 12:12, за місцевих жителів і африканських студентів зіграли голова парламенту Грузії Іраклій Кобахідзе, мер Тбілісі, колишній гравець італійського "Мілана" Каха Каладзе і президент Федерації футболу Грузії, колишній гравець німецького "Шальке" Леван Кобіашвілі.

"Звичайно, бійка нікого не прикрашає і це дуже погано. Думаю, що сьогодні перемогла дружба", - заявив після матчу журналістам Каладзе.

У свою чергу спікер парламенту Кобахідзе заявив журналістам, що сам кілька років навчався за кордоном і добре пам'ятає, наскільки важливим було для нього толерантне ставлення до себе населення чужої країни.

Примирення між учасниками інциденту після матчу остаточно відбулося за накритим столом з вином і шашликами.

Раніше повідомлялося, що африканські студенти зазнали на спортмайданчику нападу з боку місцевих жителів. Африканські студенти викликали поліцію і вимагають порушити кримінальну справу за ознаками прояви расизму. МВС Грузії почало розслідування, всіх учасників інциденту допитали, проте звинувачень поки нікому не пред'явили.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ