Події

Фріз обговорила з міністром нацоборони Литви співробітництво у сфері кіберзахисту

Народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка", член комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Ірина Фріз обговорила з міністром національної оборони Литви Раймундасом Кароблісом налагодження співпраці у сфері кіберзахисту і протидії фейковим новинам.

"Провела зустріч із міністром національної оборони Литви Раймундасом Кароблісом. Серед пріоритетних питань - налагодження співпраці у сфері кіберзахисту, налагодження оперативного обміну інформацією про fake news із партнерами і протидія інформаційним викликам і загрозам", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

За її словами, під час зустрічі з Л.Раймундасом було загальне розуміння, що "надання Україні ПДЧ (Плану дій щодо членства в НАТО - ІФ) є не одностороннім українським прагненням, а запорукою безпеки євроатлантичного регіону".

"Крім того, обговорили процедуру розгляду та ухвалення законопроекту про національну безпеку, рівень здійснення демократичного цивільного контролю парламентським комітетом сьогодні і в перспективі згідно з новим законом", - написала вона.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ