Події

У Запоріжжі за хабарництво затримали патрульного поліцейського

У середу правоохоронці в Запоріжжі затримали інспектора з відділу безпеки дорожнього руху Запорізької поліції за вимагання хабара, повідомила прес-служба Національної поліції.

"Встановлено, що 26-річний старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції м.Запоріжжя вимагає неправомірну вигоду від людини, яка здійснює незаконну торгівлю дизельним паливом на автодорозі. За те, що поліцейський не складатиме адміністративний протокол і не перешкоджатиме діяльності, запорожець повинен був сплатити йому певну грошову винагороду", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці порушили кримінальне виробництво за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають заходи з оголошення підозри поліцейському, викритому в корупційних діях і обрання йому запобіжного заходу. За скоєний злочин йому загрожує позбавлення волі строком від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком до трьох років з конфіскацією майна.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ