Події

Обстріл Авдіївки кваліфіковано за статтею "теракт" - поліція

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом обстрілу бойовиками з важкого озброєння житлових будинків у місті Авдіївка Донецької області за статтею "терористичний акт".

"Сьогодні вночі бойовики з важкого озброєння знову обстріляли житлові приміщення в старій частині місті. Зараз до поліції надійшла інформація про 2 пошкоджених домогосподарства. На місці працюють правоохоронці", - повідомляє управління Національної поліції в Донецькій області на сторінці в соцмережі Фейсбук в середу.

За інформацією поліції, обстріл, який вівся з боку окупованого Донецька, почався о 20:00 вівторка, 10 квітня, і не вщухав до 5:00 середи, 11 квітня.

"Внаслідок попадання снарядів постраждали домогосподарства, розташовані на вулиці Лермонтова. Осколками артснарядів пошкоджені вікна, двері, паркани, дахи будинків, вибуховою хвилею вибиті вікна. На щастя, мешканці будинку не постраждали", - сказано в повідомленні.

Слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції наразі перебуває в постраждалому районі, обстежує територію, збирає інформацію про інших пошкодженнях і надає допомогу мирним жителям.

Факт кваліфіковано за ч.2 ст.258 "терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ