Події

Трамп похвалився зростанням свого рейтингу до 50%

Рейтинг підтримки діяльності Дональда Трампа американцями досяг 50%, виходить з даних соцопитування, проведеного компанією Rasmussen Reports; сам президент поділився цим досягненням у твіттері.

“President Trump's approval rate among likely U.S. voters hit 50 percent on Monday, which puts him higher than former President Barack Obama's score at the same point into his first term, according to a new poll.” Via: @Anna_Giaritelli @DCExaminer pic.twitter.com/ZzycNoDCQJ

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 3 квітня 2018 р.

Відзначається, що показник Трампа виявився більше, ніж у його попередника Барака Обами на аналогічному терміні після обрання: у 2010 році його підтримували 46% опитаних.

При цьому 49% респондентів під час останнього дослідження негативно охарактеризували роботу Трампа.

У той же час президент поскаржився, що через протидію демократів навіть двох термінів може виявитися недостатньо, щоб сформувати команду, необхідну йому для роботи.

"39% моїх призначень, в тому числі дипломатів за кордон, не були підтверджені через перешкоди і затримки, створювані демократами. З такими показниками знадобиться більше 7 років, перш ніж вони зможуть побачити, як ці чудові люди приступають до роботи. такого раніше ніколи не траплялося. Ганебно", - написав він у себе в твіттері

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ