Події

Двох "заступників міністра" т. зв. ЛНР оголошено в розшук

У Луганській області заочно оголосили про підозру у скоєнні злочину двом колишнім правоохоронцям, які ввійшли до складу терористичної організації "ЛНР", і оголосили їх у розшук, повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

"Правоохоронці з’ясували, що у 2014 році двоє жителів Луганська - дільничний інспектор і звільнений з посади оперуповноваженого місцевого райвідділу міліції - приєдналися до незаконних збройних формувань. Перебуваючи у складі терористичної організації "ЛНР", зловмисники тепер обіймають "посади заступників міністра внутрішніх справ", - ідеться в повідомленні.

Оперативники СБУ задокументували факти вчинення ними незаконного переслідування українських громадян, участі в придушенні опору терористам з боку цивільного населення і сприяння бойовикам, що діють в окремих районах Луганської області, у протидії силам антитерористичної операції.

Фігурантів справи заочно поінформовано про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи чи терористичної організації). Підозрюваних оголошено в розшук. Триває досудове розслідування.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ