Події

На хабарі викрили двох чиновників "Укрзалізниці"

Співробітники департаменту захисту економіки спільно з представниками Головного слідчого управління Національної поліції України під час передання неправомірної вигоди в розмірі 85 тис. грн за сприяння у продовженні терміну дії строкового трудового договору затримали одного з заступників директора філії "Центр сервісного забезпечення" "Укрзалізниця".

Як повідомила прес-служба, пізніше затримали ще одного фігуранта цієї справи - помічника директора одного з напрямів роботи компанії.

"Чиновники запропонували директору одного з департаментів 85 тис. грн неправомірної вигоди, про що останній відразу повідомив керівництву. В ході заходів із викриття посадових осіб правоохоронці задокументували причетність до скоєння злочину заступника директора філії та помічника директора одного з напрямів роботи підприємства", - йдеться в прес-релізі "Укрзалізниці" з посиланням на дані Нацполіції.

За словами в. о. керівника компанії Євгена Кравцова, зазначені події демонструють, що наразі в компанії створено ефективну систему внутрішньої протидії зловживанням і корупції, яка поширюється на кожного, незалежно від посади та рангу.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі) КК України.

Проводяться слідчі дії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ