Події

Прокуратура викрила злочинну групу, що діяла на комунальному підприємстві у Вінницькій області

Правоохоронці викрили корупційну схему збагачення комунального підприємства одного з районних центрів області, повідомив спікер Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"24 березня прокуратурою Вінницької області спільно з управлінням захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчим управлінням Головного правління Національної поліції в області, припинено корупційну схему збагачення, яка існувала в комунальному підприємстві одного з районних центрів області", - зазначив А. Лисенко на своїй сторінці в Фейсбук.

Він також підкреслив, що "керівник підприємства, зокрема, увійшовши в злочинну змову зі своїм заступником і підлеглим працівником, вимагали та отримували неправомірну вигоду від низки суб'єктів господарювання за надання можливості проводити підрядні роботи і підписання актів про їх виконання. Суми "корупційних поборів" коливалися в межах 10-20 відсотків від вартості робіт".

Як зазначається, після чергового одержання неправомірної вигоди в сумі 36 тис. грн злочинну групу викрили, усіх фігурантів за підозрою в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.3 ст.368 КК України затримали в порядку ст.208 КПК України. Наразі тривають слідчі дії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ