Події

"Рух нових сил" заявив про затримання правоохоронцями активістів партії

У партії "Рух нових сил" екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі заявили про затримання правоохоронцями активістів, які хотіли встановити сцену на Майдані незалежності для маршу, який планується на неділю.

"Силовики заблокували вантажівку зі сценою, а тепер забирають до ділянок активістів! За попередньою інформацією забрали водія вантажівки і активіста Ігоря Терещенко, ймовірно їх відвезли до Шевченківського відділення поліції", - йдеться в повідомленні на сторінці партії в Фейсбук в суботу ввечері.

Як повідомляє "Громадське", правоохоронці заблокували вантажний автомобіль представників "Руху нових сил" на Європейській площі біля готелю "Дніпро". Навколо знаходиться близько 200 поліцейських і нацгвардейців.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у Київській міській державній адміністрації, "Рух нових сил" подав на 18 березня заявку на проведення Маршу з вимогою відставки президента П.Порошенко з 11:00 до 14:00 за маршрутом: проїжджа частина вул. Хрещатик (на перетині з Алеєю Героїв Небесної Сотні) - вул. Банкова (Адміністрація президента України) - вул. Шовковична - вул. Грушевського (Верховна Рада України і Кабінет міністрів України) - вул. Хрещатик.

Також 18 березня на Майдані Незалежності з 11:30 буде проходити виставка і флешмоб "Дзеркало історії: мені болить Крим", які проводить громадська організація "Розвиток заради майбутнього". Організатори зазначили, що їх заходи будуть проводитися на Майдані з 15 березня по 15 квітня.

Окрім того, 18 березня з 12:00 громадська організація "Держава майбутнього" буде проводити демонстрацію під назвою "Рупор молоді України".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ