Події

Бойовики знову обстріляли автомобіль співробітників Донецької фільтрувальної станції, постраждалих немає

Українська сторона Спільного центру з координації та контролю (СЦКК) повідомляє про черговий обстріл автотехніки співробітників Донецької фільтрувальної станції (ДФС), другий за останній час.

"Це вже другий випадок за останні дві доби. На щастя, ніхто із співробітників ДФС не постраждав", - повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Facebook.

За даними української сторони СЦКК, другий обстріл стався біля м.Авдіївка Донецької області.

"З огляду на результати трасологічної оцінки місцевості порушення режиму припинення вогню українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ про те, що застосування стрілецької зброї з боку Збройних сил України на даній ділянці дороги є абсолютно неможливим", - йдеться в повідомленні.

Українська сторона СЦКК розцінює ці випадки, як явну провокацію, спрямовану на дискредитацію ЗСУ, і зазначає, що підрозділи ЗСУ дотримуються Мінських домовленостей і забезпечують виконання всіх заходів підтримки режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін на сході України.

Як повідомлялося, про обстріл бойовиками автомобіля, який перевозив змінний персонал до ДФС, українська сторона СЦКК повідомила 12 березня. При цьому про постраждалих не повідомлялося.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ