Події

Клімкін відвідає Львів та здійснить візит до Польщі

У п'ятницю, 2 березня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін відвідає Львів із робочою поїздкою, а 3 - здійснить робочий візит до Польщі, повідомляє прес-служба МЗС України.

"Програмою перебування в регіоні передбачаються зустрічі з керівництвом Львівської області, виступ перед викладачами і студентами Львівського національного університету імені Івана Франка", - повідомляє в четвер українське зовнішньополітичне відомство.

В інформації зазначено, що на Львівщині П.Клімкін візьме участь у покладанні квітів до поховань Героїв Небесної сотні та учасників АТО на Личаківському цвинтарі (Львів), а також до меморіалу воїнам Української Галицької армії та польських військових поховань.

"3 березня 2018 року відбудеться робочий візит міністра закордонних справ України П.Клімкіна до Республіки Польща для участі в поминальних заходах, присвячених роковинам розстрілів українців підрозділами польського підпілля у с. Павлокома в березні 1945 року", - поінформували в зовнішньополітичному відомстві України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ