Події

У Харкові через аварію на теплотрасі припиняються заняття в 10 школах

У Харкові в п'ятницю будуть припинені заняття в 10 школах у Київському і Шевченківському районах, які залишилися без тепла через аварію на теплотрасі.

"Безпосередньо в школах заняття призупиняються тільки на один день. Навчальний процес при цьому буде здійснюватися дистанційно, тобто школярі отримають завдання від вчителів в електронному вигляді, або ж навчальна програма буде ущільнена на наступному тижні. Наразі йде інформування батьків про ситуацію, що склалася" , - повідомляє прес-служба Харківської міськради.

У 9 дитячих садах, які залишилися без тепла, також обдзвонюють батьків, щоб встановити, чи потрібно організовувати роботу груп у п'ятницю.

"Для тих малюків, які не зможуть залишитися вдома, працюватимуть кілька спільних груп з необхідним температурним режимом", - йдеться в повідомленні.

В інформації зазначається, якщо аварію вдасться ліквідувати найближчим часом, вже з понеділка і школи, і дитсадки працюватимуть, як зазвичай.

Як повідомлялося, в четвер вранці на тепломагістралі в районі Шатилівка в Харкові сталася аварія, через яку без тепла залишилося понад 400 житлових будинків, а також лікарні, дитсадки та школи.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ