Події

"Укрпошта" готова не підвищувати вартість передплати друкованих видань у Донецькій і Луганській областях

ПАТ "Укрпошта", підтримуючи пропозицію Національної спілки журналістів України (НСЖУ), готова не підвищувати тарифи на підписку друкованих видань читачам в Донецькій і Луганській областях, повідомила прес-служба компанії.

Відповідне доручення опрацювати механізм збереження вартості передплати для цих регіонів прийнято тарифною радою при Міністерстві інфраструктури України (МІУ).

"Жителі України, які проживають в Донецькій і Луганській областях, повинні отримати особливі умови підписки вітчизняних друкованих видань. Спільно з НСЖУ і МІУ ми оперативно відпрацюємо відповідний механізм. Хоча цей тариф - нижче собівартості, вважаємо за необхідне підтримати українську пресу в Донецькій і Луганській областях в це неспокійний час ", - цитує прес-служба в.о. генерального директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського.

При цьому в "Укрпошті" вказують, що тарифна рада при Мінінфраструктури погодила поступове збільшення тарифів на передплату друкованих будівель. Це станеться в два етапи: на 24,7% - з другого півріччя 2018 року, на 19,2% - з 1 січня 2019 року.

"Тільки тоді ціна послуги повинна вийти на рівень собівартості", - підкреслюють в ПАТ.

Як повідомлялося, за підсумками передплатної кампанії на 2018 рік українці передплатили майже на 8,7 млн газет і журналів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ