Події

У Валках унаслідок пожежі двоє людей загинули, троє постраждали

У м.Валки Харківської області внаслідок пожежі, що виникла в двоповерховому багатоквартирному житловому будинку через необережне поводження з вогнем при палінні в нетверезому стані, по вул.Шевченка, 2 людини загинули, ще троє госпіталізовані.

Як повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області, інформація про займання надійшла на номер 101 в суботу, о 21:16.

"На момент прибуття підрозділу (ДСНС - ІФ) горіли домашні речі та перегородки в квартирі на першому поверсі. Площа пожежі становила близько 30 кв.м ... Внаслідок пожежі постраждали 3 людини, власник квартири (1962 р.н.), де виникла пожежа, і два його товариша (1973 і 1957 р.н.). Після огляду лікарями вони були госпіталізовані до Валківської районної лікарні з діагнозом алкогольне сп'яніння і отруєння чадним газом. Також, у квартирі, де виникла пожежа, під час проведення розвідки пожежними були виявлені тіла 2-х загиблих чоловіків (1967 р.н.)", - йдеться повідомленні.

В інформації також зазначається, що двох постраждалих врятували до прибуття пожежних і передали лікарям швидкої допомоги мешканці будинку. Бійці ДСНС вивели на свіже повітря 50 жителів будинку, в т.ч. 6 дітей.

Пожежа була локалізована о 22:16, а о 23:15 ліквідована повністю. У її гасінні брали участь 10 рятувальників і 2 пожежні автоцистерни.

Попередня причина пожежі, за інформацією ДСНС, - необережне поводження з вогнем при палінні в нетверезому стані.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ