Події

Україна і Молдова відновили політичні консультації на рівні МЗС

Київ і Кишинів обговорили проблемні питання українсько-молдавських відносин, придністровське врегулювання, інформаційну безпеку та культурно-гуманітарне співробітництво, повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України.

"15 лютого 2018 у м.Київ відбулися українсько-молдавські політичні консультації на рівні заступника міністра закордонних справ України Василя Боднара і державного секретаря Міністерства закордонних справ і європейської інтеграції Республіки Молдова Тетяни Молчан", - сказано в повідомленні на сайті відомства в четвер увечері.

Підкреслюється, що під час консультацій сторони обговорили графік візитів і зустрічей на рівні керівництва двох держав, взаємодію в рамках міжнародних організацій, проблемні питання українсько-молдавських відносин, придністровське врегулювання, інформаційну безпеку та культурно-гуманітарне співробітництво.

"Політичні консультації показали зацікавленість сторін в інтенсифікації українсько-молдавської взаємодії як на двосторонньому рівні, так і в рамках багатосторонніх форматів співпраці", - відзначили в МЗС.

Державний секретар Міністерства закордонних справ і європейської інтеграції Республіки Молдова Т.Молчан запросила заступника міністра закордонних справ України В.Боднара відвідати з візитом Республіку Молдова.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ