Події

Невідомі кинули пляшки з запальною сумішшю біля офісу та будинку Тарути в Києві

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства біля громадської приймальні позафракційного народного депутата України, колишнього голови Донецької обласної державної адміністрації (березень-жовтень 2014 року), засновника партії "Основа" Сергія Тарути на вулиці Ярославів Вал у центрі Києва.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ГУ Нацполіції в Києві, двоє невідомих уночі кинули півлітрову пляшку з легкозаймистою речовиною біля офісу громадської приймальні.

"Займання не було, ніяких пошкоджень немає", - зазначили в главку.

За цим фактом, як розповіли в столичній поліції, відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Водночас народний депутат С.Тарута підтвердив цей факт. Він також підтвердив агентству "Інтерфакс-Україна" факт нападу на його будинок з використанням пляшок із запальною сумішшю.

"Минулої ночі відбувся спланований, добре організований напад із використанням пляшок із запальною сумішшю одночасно на мій офіс і будинок у Києві. Вважаю це актом грубого тиску з боку тих, кого лякає моя політична діяльність, спрямована на злам корумпованої системи", - сказав народний депутат.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ