Події

Задуманий Трампом на 4 липня військовий парад оцінили в $ 10-30 млн

Військовий парад, який має намір провести в День незалежності президент США Дональд Трамп, обійдеться казні в кілька десятків мільйонів доларів, заявив в середу директор Адміністративно-бюджетного управління Білого дому Мік Малвейні.

"За попередніми оцінками, які я бачив, це обійдеться в $ 10-30 млн, в залежності від тривалості заходу. Очевидно, що часовий парад відрізняється від п'ятигодинного параду за видатками та технікою, і тому подібних речей" - наводить слова Малвейні The Washington Post.

Раніше видання повідомило, що Трамп дав вказівку міністерству оборони і Білому дому підготувати план проведення військового параду в День незалежності - 4 липня. За даними видання, президент прийняв таке рішення після того, як відвідав військовий парад в Парижі в липні минулого року, який справив на нього сильне враження.

Представник Білого дому, в свою чергу, пояснив журналістам, що проведенням параду Трамп має намір продемонструвати вдячність населення країни військовим за те, що вони, ризикуючи життями, відстоюють безпеку Америки

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ