Події

Один український військовий загинув, ще одного поранено в зоні АТО

 Унаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань у понеділок загинув український військовослужбовець, ще один дістав поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом, від початку доби, зафіксовано 8 обстрілів оборонних укріплень сил АТО з боку російсько-окупаційних підрозділів. Від ворожого вогню, на жаль, загинув один український військовий, ще одного нашого захисника було поранено", - йдеться у зведенні станом на 18 : 00 понеділка.

За даними штабу, бойовики активізувалися біля Новолуганського, Світлодарська та Зайцевого. "Тут загарбники обтрілювали наші позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Кілька пострілів із кулеметів прозвучали біля Новгородського. З гранатометів різних типів противник також обстрілював захисників Катеринівки, а захисників Попасної - з мінометів калібру 82-мм", - йдеться в повідомленні.

Однак найбільшу активність бойовики проявили в районі с. Кримського Новоайдарського району Луганської області. "Поблизу цього прифронтового населеного пункту незаконні збройні формування застосували 120-ти і 82-мм міномети, гранатомети і стрілецьку зброю", - повідомляється в звіті.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ