Події

Суд залучив НАБУ як третю особу у справі за позовом Розенблата до Ситника та СБУ,

Окружний адміністративний суд міста Києва залучив Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, в справі за позовом позафракційного народного депутата Борислава Розенблата до директора НАБУ Артема Ситника та Служби безпеки України.

Як повідомляється на сторінці Окружного адміністративного суду міста Києва в соцмережі Facebook, під час підготовчого судового засідання у справі було розглянуто клопотання представника НАБУ про вступ Бюро у справу як третьої особи, після чого суд оголосив відповідне рішення.

"Наразі суд оголосив перерву в підготовчому засіданні. Наступне засідання відбудеться 1 березня", - йдеться в повідомленні.

У суді нагадують, що позивач просить суд визнати протиправними дії А.Ситника із залучення до оперативно-розшукової діяльності на території України співробітників ФБР без попереднього укладення міжнародної угоди відповідно до закону "Про міжнародні договори". Також Б.Розенблат просить суд визнати протиправною бездіяльність СБУ, яка не провела належного контролю забезпечення охорони держтаємниці Національним антикорупційним бюро України, а саме розголошення інформації з грифом "державна таємниця" співробітникам ФБР без попереднього укладення відповідної міжнародної угоди.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ