Події

Саакашвілі обіцяє оприлюднити свій список кандидатів на посади в українській владі

Лідер партії "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі обіцяє оприлюднити список кандидатів на правлячі посади в українській владі на черговому мітингу 18 лютого.

"До 18 лютого ми представимо новий уряд і десятки кандидатів у президенти. На наступний марш приведіть ще одну людину. У нас немає грошей збирати майдан, тому я прошу вас привести по одній людині", - сказав М.Саакашвілі на мітингу на Європейській площі в центрі Києва в неділю.

Він також зазначив, що на сайті його політичної сили буде опубліковано список народних депутатів і їхні адреси, "фотографії політиків і домашні адреси людей, які мають проголосувати за відставку Порошенка (президент України Петро Порошенко - ІФ)".

"І ми поїдемо до них додому, розповімо, чого від них хочемо - щоб вони прибрали цих політиків від влади, а потім самі пішли", - сказав М.Саакашвілі.

Як повідомлялося, в центрі Києва проходить мітинг, організований партією "Рух нових сил" з критикою на адресу президента України Петра Порошенка і чинної влади. Кілька тисяч учасників мітингу перед цим пройшли "Маршем за майбутнє" низкою центральних вулиць української столиці.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ