Події

Кабмін надав усім особам з інвалідністю право на безкоштовне паркування

 Кабінет Міністрів України розширив перелік осіб з інвалідністю, яким надаються пільги на паркування і зберігання транспортних засобів.

Як повідомляє в середу прес-служба українського уряду, відповідну постанову "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 585" було прийнято на засіданні Кабміну в середу.

"Згідно з ухаленою постановою, пільги на безкоштовне паркування та зберігання транспортних засобів поширюються на всіх осіб з інвалідністю, а не лиже з ураженням опорно-рухового апарату", - зазначено в повідомленні.

Крім того, терміни "інвалід" і "дитина-інвалід" замінено термінами "особа з інвалідністю", "водій з інвалідністю", "дитина з інвалідністю", що відповідає законам України "Про ратифікацію Конвенції про права осіб з інвалідністю та Факультативного протоколу до неї" і "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України "щодо посилення відповідальності за парковку, зупинку, стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ