Події

Поліція затримала підозрюваного у стрілянині з постраждалими біля ст.м. "Берестейська" у Києві

 Співробітники карного розшуку поліції м. Києва затримали співробітника охоронної фірми, якого підозрюють у стрілянині в чоловіка під час конфлікту біля ст. м. "Берестейська" в Києві.

Як повідомляє у понеділок прес-служба поліції м.Києва на сторінці в соцмережі Facebook, підозрюваним виявився раніше судимий уродженець Вінницької області.

"Чоловік мав проблеми із законом за скоєння крадіжок. Він - працівник приватної охоронної фірми", - зазначено в повідомленні.

Правопорушника доправили до управління поліції, де з ним працюють слідчі.

У підозрюваного вилучено зброю для відстрілу гумових куль, яку, ймовірно, використовував під час вбивства.

Як повідомлялося, в понеділок, 29 січня, унаслідок стрілянини біля ст.м. "Берестейська" в Києві одна людина померла, ще одна дістала вогнепальних поранень.

За словами очевидців події, на трамвайній зупинці ст. м. "Берестейська" сталася стрілянина, було чутно близько 7 пострілів. Конфлікт зі стріляниною, швидше за все, стався всередині або біля павільйону компанії "Фаворит спорт", що займається організацією ставок на спортивні змагання.

Як повідомив журналістам начальник ГУ Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, молодий чоловік 1983 року народження, який загинув унаслідок стрілянини - - був працівником однієї з приватних охоронних фірм, які брали участь у конфлікті навколо права власності на об'єкт. Як з'ясували правоохоронці, є два рішення суду, які двом різним власникам дають право власності.

"Наразі з'ясували, що стався конфлікт. Одна зі сторін застосувала пристрій для відстрілу гумових куль, і від отриманих поранень на місці загинула одна людина - молода людина 1983 року народження. Інший також дістав поранення, але вони неважкі. Його доправили до лікарню і, думаю, з ним все буде гаразд. Але лікарі свої висновки зроблять пізніше ", - повідомив А.Крищенко.

Нікого не затримано, тривають розшукові заходи.

За фактом загибелі чоловіка внаслідок стрілянини в Києві слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ