Події

Екс-чиновнику в Рівненській області оголошено про підозру

Слідчі Рівненської області повідомили колишньому чиновнику про підозру у вчиненні злочинів у сфері службової діяльності, інформувала прес-служба обласної поліції.

"В рамках кримінального провадження, відкритого за матеріалами управління захисту економіки в Рівненській області, слідчі обласного управління поліції з процесуального керівництва прокуратури області повідомили 41-річному жителю про підозру у вчиненні злочинів у сфері службової діяльності, передбачених ч.2 ст.364 та ч. 1 ст.366 КК України", - заявили в поліції.

Правоохоронці встановили, що чиновник, зловживаючи своїм службовим становищем, вніс завідомо неправдиві відомості в офіційні документи.

"Достовірно знаючи про заборону, встановлену Земельним кодексом України, а саме мораторієм на продаж або іншим способом відчуження земельних часток (паїв), він погодив зміну цільового призначення земельних ділянок з "для особистого селянського господарства" на "для індивідуального садівництва", - йдеться в повідомленні відомства.

Відзначається, що зазначені ділянки загальною площею 7,5 га, розташовані на околиці мікрорайону "Північний". Внаслідок зазначених протиправних дій зловмисник фактично вивів землю з пайового фонду.

Досудове розслідування за фактами службового підроблення та зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки триває.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ