Події

Прокуратура подала апеляцію на вирок сину нардепа Шуфрича, який збив пішохода в Києві

Прокуратура Києва подала апеляцію на вирок сину народного депутата України Нестора Шуфрича Нестору, який на автомобілі збив пішохода в столиці, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі прокуратури Києва.

"Прокуратура подала апеляцію", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі прокуратури Київ в четвер.

Як повідомлялося, ввечері 26 серпня 2017 року син Н.Шуфрича на автомобілі Bentley збив на пішохідному переході 31-річного чоловіка, якого згодом госпіталізували з численними травмами.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Автомобіль вилучили й доставили на штрафмайданчик.

29 серпня слідчий повідомив про підозру Н.Шуфричу-молодшому.

30 серпня Шевченківський районний суд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого поручительства батька.

28 грудня суд ухвалив вирок синові нардепа Н.Шуфрича Нестору, призначивши покарання у вигляді позбавлення волі терміном на три року зі звільненням від відбування основного покарання з відстроченням на один рік.

Як розповів адвокат постраждалого В'ячеслав Лисенко, чотири місяці постраждалий пережив кілька операцій, зокрема на головному мозку, пройшов реабілітаційний курс. "Між сторонами було укладено мирову угоду, в результаті якої Олексію виплатили моральну і матеріальну шкоду в розмірі 1 млн грн", - зазначив він.

За його словами, на судовому засіданні Н.Шуфрич-молодший визнав свою провину і попросив не саджати його до в'язниці. "Для мене ця трагедія не залишиться необдуманою. Я зробив висновки, які дуже змінили моє ставлення до життя. Я прошу врахувати моє розкаяння. Я вважаю себе винуватим у цьому інциденті. На жаль, він стався. Прошу не саджати мене до в'язниці", - наводить слова Н.Шуфрич-молодшого адвокат.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ