Події

Пожежу в школі-інтернаті Черкаської області ліквідовано, евакуйовані 33 дитини

В Уманському районі (Черкаська обл.) рятувальники ліквідували пожежу в спеціалізованій школі-інтернаті, звідки були евакуйовані 33 підлітка, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій України.

"22 січня о 16:47 з села Бабанка до диспетчерської служби Уманської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в спеціалізованій школі-інтернаті. Згідно з повідомленням, займання сталося в спальному приміщенні на 2-му поверсі 2-х поверхового будинку", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в понеділок увечері.

Для гасіння пожежі за підвищеним номером виклику було направлено два відділення Уманської пожежно-рятувальної частини. У той же час, відповідно до районного плану залучення сил і засобів в школу була направлена ​​техніка і пожежні розрахунки місцевої пожежної команди.

Рятувальники відзначили, що ще до прибуття на місце виклику пожежних розрахунків, адміністрація закладу провела евакуацію в безпечне місце 33-х дітей у віці від 11 до 14 років.

"Завдяки злагодженим та професійним діям рятувальників, які працювали в спеціальних апаратах для дихання пожежу о 17:30 було локалізовано, а о 17:35 повністю ліквідовано", сказано в повідомленні.

На місці події працювали 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 14 рятувальників.

Попередня причина пожежі - дитячі пустощі з вогнем. Загиблих і травмованих унаслідок пожежі немає.

На місці пожежі працює мобільно-оперативна група Управління.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ