Події

День Соборності в Запоріжжі відзначили розгортанням 25-метрового прапора і живим ланцюгом на мості через Дніпро

У Запоріжжі на честь Дня Соборності України городяни розгорнули 25-метровий державний прапор, а також на 320 метровому арковому мості об'єднали живим ланцюгом береги Дніпра.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", запорізькі активісти відзначили 99 річницю від дня проголошення (22 січня 1919 року) Акту возз'єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки в єдину українську державу низкою патріотичних флешмобів.

На площі Героїв Революції Гідності в центрі Запоріжжя представники ВО "Свобода", "Національного корпусу", "Правого сектора", волонтери, громадські активісти розгорнули найбільший у Запоріжжі державний прапор України, довжина якого становить 25 метрів. Учасники акції скандували "Слава Україні, смерть ворогам", "Одна єдина вільна Україна".

Запорожці також влаштували флешмоб "Ланцюг єднання" на 320-метровому арковому мості через Дніпро. Кілька сотень активістів і співробітники управління юстиції в Запорізькій області, узявшись за руки, побудували на мосту "живий ланцюг", символічно об'єднавши Україну.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ