Події

У США зазнав аварії вертоліт з опозиційними політиками Зімбабве

В американському місті Х'юстон штату Техас зазнав аварії вертоліт з політиками з Зімбабве. Жертвами аварії стали п'ять чоловік, серед яких представник зімбабвійської опозиції Рой Беннетт і його дружина Ейлін. Про це повідомляє прес-служба поліції Нью-Мексико.

#PressReleaseNMSP New Mexico State Police Respond to Fatal Helicopter Crash Killing Five in New Mexico pic.twitter.com/THL4N0L9Hy

— NMSP (@NMStatePolice) 18 января 2018 г.

На борту було шість чоловік, один вижив, але отримав поранення. Федеральне управління авіації прибуде на місце аварії для з'ясування причин.

Аварія сталася в гірській місцевості ввечері 17 січня, але вертоліт був знайдений тільки 18-го, зазначає KRQE. Це був приватний вертоліт Huey.

Причини НП не встановлені.

За даними телеканалу KOB 4, вертоліт прямував на американське ранчо одного з друзів Беннетта. Одним із загиблих є другий пілот літального апарату, Пол Кобб, близький друг опозиційного політика. Вижила - дочка одного, Андра Кобб.

Беннетт був скарбником опозиційної партії "Рух за демократичні зміни" (Movement for Democratic Change (MDC)) в Зімбабве.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ