Події

Уряд розраховує до травня ухвалити план модернізації кіностудії Довженка

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко доручив Міністерству культури, Національній кіностудії художніх фільмів імені Олександра Довженка та Державному агентству з питань кіно розробити проект стратегічного плану розвитку і модернізації кіностудії для затвердження Кабінетом Міністрів до травня 2018 року, повідомляє прес-служба віце -прем'єра.

"Уже зараз, невідкладно Міністерству культури разом із Національною кіностудією і Держкіно потрібно розпочати розробку проекту стратегічного плану розвитку і модернізації Національної кіностудії імені Довженка, щоб вже до травня цей план затвердити на уряді", - заявив П.Розенко під час наради з питань розвитку кіностудії.

Віце-прем'єр зазначив, що технічне переоснащення кіностудії є одним з головних напрямів реалізації плану підготовки до відзначення 90-річчя від дня її заснування. "Лише модернізація кіностудії надасть можливість відновити на її базі повний цикл кіновиробництва, що надасть додаткового імпульсу розвитку українського кінематографа", - сказав П.Розенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ