Події

Регіональний екологічний центр для Центральної та Східної Європи відкриє представництво в Україні

Кабінет Міністрів України уклав договір із Регіональним екологічним центром (РЕЦ) для Центральної та Східної Європи про правовий статус і відкриття його представництва в Україні.

Зі сторони України угоду підписав заступник міністра екології та природних ресурсів Микола Кузьо, а зі сторони РЕЦ - його директор Міхаіл Дімовські.

М.Дімовські під час церемонії зазначив, що офіс РЕЦ розпочне роботу до липня 2018 року, а до грудня офіс працюватиме з ключовими міністерствами з питання імплементації екологічних положень Угоди про асоціацію.

РЕЦ - міжнародна організація з досвідом співпраці між установами Європейського Союзу та національними урядами країн із перехідною економікою з питань охорони навколишнього середовища та наближення екологічного законодавства до стандартів ЄС. Працюючи в Україні з 2001 року, РЕЦ реалізував понад 60 проектів і на національному, і на регіональному рівнях у сфері довкілля.

РЕЦ має намір відкрити свій офіс в Україні з метою надання допомоги та підтримки українських міст у процесі реалізації екологічних положень Угоди про асоціацію для створення передумов сталого розвитку в регіонах.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ