Події

Трамп розіграє в лотерею квитки на вечерю на честь річниці інавгурації

Президент США Дональд Трамп оголосив лотерею, призом якої стане участь у вечері з ним на честь річниці його інавгурації, повідомляє Politico.

Інформація про лотерею була розіслана прихильникам американського лідера за допомогою СМС-розсилки. У ній йдеться, що виграти участь у вечері зможуть "два чудових американця", які пожертвують на політичну діяльність Трампа $ 3.

Вечеря відбудеться 20 січня в Палм-Біч у Флориді. Проживання в готелі і переліт переможцям лотереї будуть оплачені.

Дональд Трамп був обраний президентом США 8 листопада 2016 року. 20 січня минулого року відбулася його інавгурація, яка супроводжувалася протестами по всій країні.

Рейтинг Трампа за перші 278 днів роботи досяг рекордно низьких позначок. Показник довіри до президента виявився нижчим, ніж до всіх його попередників за вказаний період. За цей час Трамп оголосив конкурс на будівництво стіни на кордоні з Мексикою, скасував, а після призупинив скасування реформи охорони здоров'я Obamacare. Окрім того, він надав "найбільшу в історії країни" податкову реформу, підписав закон, що обмежує в'їзд в США мігрантів. При ньому США вийшли з Паризької угоди по клімату, також загострилися відносини з КНДР.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ