Події

За минулу добу на Донбасі троє військовослужбовців ЗСУ загинуло, четверо поранених

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинуло троє військовослужбовців Збройних сил України, ще троє отримали поранення, один - бойову травму, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу зафіксовано 7 обстрілів сил АТО з боку бойовиків. В одному випадку українські військові дали агресору адекватну відповідь ... Під час виконання бойових завдань загинули троє українських воїнів, ще троє отримали поранення, а один - отримав бойову травму", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у четвер вранці.

На луганському напрямку бойовиками були обстріляні з мінометів різних калібрів укріплення ЗСУ поблизу Троїцького. Особливу вогневу активність незаконні збройні формування також проявляли в районі Світлодарської дуги. Зокрема, на підступах до Луганського вівся вогонь з 120-ти і 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів.

Окрім того, навколо Новолуганського півтори години бойовики обстрілювали українські позиції з гранатометів, кулеметів і мінометів різних калібрів. "Не дивлячись на те, що в останньому випадку обстріли загарбників мали прицільний характер і несли безпосередню загрозу життю і здоров'ю українських воїнів, наші захисники були змушені придушити вогневу активність окупантів з озброєння, забороненого мінськими домовленостями", сказано в повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики порушували домовленості про припинення вогню з автоматичних станкових гранатометів біля Верхньоторецька і шахти Бутівка.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ