Події

Гройсман: Необхідно провести обстеження відремонтованих доріг і притягнути до відповідальності відповідальних за неякісні роботи

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що необхідно провести обстеження відремонтованих автодоріг і притягнути до відповідальності тих, хто виконав ремонт неякісно.

"Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив керівництву Міністерства інфраструктури та Державного агентства автомобільних доріг "Укравтодор" максимально швидко провести всі необхідні підготовчі роботи, щоб вже в березні розпочати виконання плану будівництва та ремонту доріг", - зазначено в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів за результатами спеціальної наради з питань розвитку дорожнього господарства.

В.Гройсман зазначив, що в 2018 році загальний обсяг фінансування дорожніх робіт досягне рекордних 47 млрд грн.

План ремонту доріг на 2018 рік враховує відновлення і будівництво доріг як місцевого, так і державного значення.

Зокрема, йдеться про коридор "Go Highway", проект будівництва дороги Львів - Тернопіль - Херсон - Одеса, який з'єднає західний кордон з портами України, а також про низку інших важливих доріг, зокрема тих, що входять до складу міжнародних транспортних коридорів у напрямку сходу і півдня.

Сторони домовилися опрацювати механізми стимулювання розвитку галузі дорожнього машинобудування - перш за все, у сегменті експлуатаційної техніки і техніки для утримання доріг.

"Нам потрібно провести обстеження вже побудованих доріг і в разі необхідності притягнути до відповідальності тих, хто виконав роботу неякісно", - наводить прес-служба слова прем'єра.

Глава уряду також повідомив, що в найближчі дні проведе аналогічну нараду з керівниками областей, щоб визначити ступінь готовності місцевих органів влади до виконання дорожніх планів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ