Події

В Одесі затримано 9 нелегалів з Бангладеш, а у Львові двоє з Марокко

Прикордонники затримали в Одесі 9 незаконних мігрантів, громадян Республіки Бангладеш, повідомляється в п'ятницю на офіційному сайті Державної прикордонної служби України.

"Усі виявлені іноземці перебували в Україні з порушенням чинного міграційного законодавства. Іноземці затримані для прийняття судового рішення", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, у Львові прикордонники затримали двох марокканців, які планували потрапити до країн ЄС. "Вчора співробітники Держприкордонслужби затримали організатора переправлення нелегальних мігрантів - громадянина Судану, який організував переміщення своєї співвітчизниці через кордон. Однак, як з'ясували оперативники, чоловік не обмежився підготовкою до незаконного перетину державного кордону лише однією особою. Під час проведення слідчих дій ... у приватній оселі Львова виявлено ще двоє потенційних нелегальних мігранти - громадяни Марокко, які були без документів", - розповіли в прикордонному відомстві.

Іноземці були доставлені до Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області, де вони були притягнуті до адміністративної відповідальності, а також прийнято рішення про примусове повернення мігрантів протягом 15 днів і заборону в'їзду в Україну на наступні 3 роки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ