Події

У Києві під час свят міський пасажирський транспорт буде працювати безперервно

У новорічні та різдвяні свята міський пасажирський транспорт буде працювати безперебійно, повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

"Через проведення культурних заходів на новорічні та Різдвяні свята в центральній частині міста до роботи маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування будуть внесені зміни. Зокрема, це стосується маршрутів, що курсують через Софійську площу", - зазначив М.Поворозник під час засідання оперативного штабу з питань ліквідації наслідків негоди та організації роботи комунальних служб в святкові дні.

Він рекомендує киянам і гостям міста заздалегідь планувати маршрути прогулянок з огляду на зміни, а також повідомляє, що інформація про всі зміни в роботі громадського транспорту буде розміщена на офіційному веб-порталі КМДА.

"Крім того, в новорічну та Різдвяну ночі роботу міського пасажирського транспорту буде продовжено до 3:00. Це стосується як наземного громадського транспорту, так і роботи столичного метрополітену", - підкреслив М.Поворозник.

Крім того, він додав, що фунікулер буде працювати протягом всієї новорічної ночі, і нагадав, що в столиці працюють нічні маршрути наземного транспорту, завдяки яким городяни зможуть дістатися додому у зручний для себе час.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ