Події

Громадянин Нідерландів намагався в "Борисполі" дати $ 2тис. хабара прикордонникам

Громадянина Нідерландів, який спробував дати хабар у розмірі $ 2 тис., затримали прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" в неділю вночі в аеропорту "Бориспіль".

"Чоловік 1964 року слідував рейсом в Тель-Авів. Після проходження процедури прикордонного контролю іноземець звернувся до співробітників прикордонного відомства з проханням вирішити питання про пропуск його друзів за відповідну грошову винагороду. Горе-посередник запропонував правоохоронцям $ 2тис", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України в неділю.

У таку суму чоловік оцінив "обсяг проблеми" двох громадян Іраку, які прибули рейсом раніше і не змогли перетнути держкордон в Україні через не підтвердження мети запланованого перебування. Іракцям вручили відмову в пропуску та в той час вони вже чекали на повернення зворотним рейсом.

"Напевно їм дуже не хотілося повертатися додому, якщо вирішили залучити до незаконної оборудки свого друга, для якого буденна подорож перетворилася в "пригодницьку", - припустили в українському прикордонному відомстві.

За фактом спроби надання неправомірної грошової винагороди прикордонники поінформували співробітників Нацполіції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ