Події

Ксенія Собчак заявила про готовність знятися з виборів

Телеведуча Ксенія Собчак, яка заявила про бажання балотуватися в президенти, висловила готовність об'єднатися з іншими опозиційними політиками і навіть знятися з виборів на користь когось із однодумців.

"Наша опозиція не хоче об'єднуватися. Це, з одного боку, дуже сумно, з іншого - нормально. Чому демократам складніше об'єднатися, ніж державникам? Тому що тут є Володимир Путін - як він сказав, так усі і об'єдналися. Коли люди мислять по- різному, коли у них немає верховного головнокомандувача, звичайно, їм складніше домовитися", - сказала Собчак, відповідаючи на питання прихильників з приводу об'єднання опозиції під час спілкування з ними і з журналістами в Єкатеринбурзі.

"Готова об'єднуватися. Я вже зробила низку важливих заяв. Я готова робити це аж до зняття своєї кандидатури, мені такий вождизм взагалі чужий. Я це доводжу кожного дня. Я навіть ходжу на прес-конференцію і питаю про свого конкурента, який зі мною поки об'єднуватися не хоче. Але я, вважаю, що це правильно, тому що він мені не конкурент. і я щиро вважаю, що несправедливо те, що Олексія Навального не допускають. Я вважаю, що у нас є якась загальна мета, і у мене , і у нього, і у Григорія Явлінського, а також у інших політиків. і це точка об'єднання", - сказала вона.

18 жовтня Собчак заявила про намір балотуватися на пост президента Росії в 2018 році. 16 грудня вона відкрила свій передвиборний штаб у столиці Середнього Уралу.

Вибори президента призначені на 18 березня. Виборча кампанія стартує 18 грудня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ